Az oldal a cookies-t (sütieket) használ, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bezár
Menü
Ár:
36.490 Ft (28.732 Ft + ÁFA)

Skyrich HJTZ14S-FP (YTZ12S) Lítium-ion motor akkumulátor

Ár:
36.490 Ft (28.732 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
 Battery Tender Junior 800, Zselés, ólom savas, AGM, Líthium akkumulátor töltő 12V 0,8A töltőáram Battery Tender Junior 800, Zselés, ólom savas, AGM, Líthium akkumulátor töltő 12V 0,8A töltőáram
10.990 Ft
TecMate Optimate Lithium akkumulátor töltő TecMate Optimate Lithium
40.790 Ft
Elérhetőség: Raktáron, 1 munkanap
Gyártó: Skyrich
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 985

Leírás és Paraméterek

Következő akkumulátorok kiváltója:

YTZ12S, TTZ12S, YTZ14S, TTZ14S

Akkumulátor típusa: Lítium-ion Motor indító
Feszültség: 12 V
Kapacitás: 4,5 Ah/10 óra
Energia: 60 Wh
Indítóáram: 300 A
Hosszúság: 150 mm
Szélesség: 87 mm
Magasság: 93 mm
Súly: 1,1 kg
(+) pólus Bal

 

Nézd meg a videót az akkumulátorról:

A Skyrich márkájú lítium-ion motorkerékpár-akkumulátorok jellemzői:


A motorkerékpár-akkumulátor gyárilag üzembe van helyezve, hermetikusan le van zárva és árammal feltöltve.
lítium-ion  (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátorok az ólom-savas motorkerékpár-akkumulátorokkal ellentétben, nagyobb indítóárammal rendelkeznek és a tömegük jóval kisebb. 

Az összes Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátor kisütő árama 40-szerese az akkumulátor kapacitásának.
lítium-ion gyártási technológiának köszönhetően a motorkerékpár-akkumulátor körülbelül 66%-val könnyebb, mint a hasonló ólom-savas motorkerékpár-akkumulátor. Élettartama 2000 töltési-merítési ciklus.
Az összes Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátor önkisülési mutatója nagyon alacsony. 25°C hőmérséklet mellett több, mint egy évig is raktározható. A gyártó fél évente ajánlja minimum 1x az akkumulátorok újbóli töltését.
Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátor töltésére LiFePO4-hez alkalmas töltő, vagy gondozásmentes akkumulátorokhoz használatos töltő szükséges. 

A használandó töltő ne rendelkezzen automatikus szulfátlanító funkcióval!
 
 
Összehasonlítva az ólom-savas motorkerékpár-akkumulátorokkal, a lítium-ion motorkerékpár-akkumulátoroknak a nagyobb indítóáram értékük az előnyük. Szükség esetén a töltési áram a kapacitásuk 10-szerese is lehet. Ennek köszönhetően a lítium-ion motorkerékpár-akkumulátort hozzávetőlegesen 6 perc alatt is fel lehet teljesen tölteni.
A lítium-ion motorkerékpár-akkumulátor bármilyen motorkerékpárban használható, természetesen a méreteiből adódóan ahová befér. 
 
Ha a motorkerékpár alapjárati fordulatszáma mellett a generátor kapocsfeszültségének az értéke 14.0V - 15.0V közötti, NEM szükséges átalakítani a motorkerékpár töltési rendszerét.  
 

A Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátorok  jellemző tulajdonsága a kisebb méret is. A csomag tartalmaz öntapadós térkitöltő elemeket, hogy az akkumulátort megfelelően lehessen rögzíteni. Az előírásszerű használat betartása során nem fordulhat elő robbanás, tűzveszély. A HJB5L-FP lítium-ion motorkerékpár-akkumulátor kíméli  a környezetett, mivel nem tartalmaz ólmot, higanyt és kobaltot. Szintén nem tartalmaz kénsavat, mint az ólom-savas akkumulátorok. Ennek köszönhetően bármilyen helyzetben használható (feje tetejére állítva is, csak ne érjenek össze a pólusok). 
Az akkumulátort üzembe helyezve, feltöltve, készen az azonnali használatra szállítjuk. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!